وقوع گردوخاک و وزش باد شدید در تهران کشف ابزار‌های پارینه‌سنگی در سواحل مکران قتل پیرمرد نگهبان در پارک / جزئیات دستگیری قاتل دستگیری عامل حمله به مجری جشن نجف آبادی‌ها/ ماجرا چه بود؟ وزیر آموزش و پرورش: پیگیر مطالبات فرهنگیان با کمک مجلس و دولت هستم /اجازه نمی‌دهم حق هیچ معلمی ضایع شود اولین خورشید گرفتگی شبیه‌سازی شده در جهان انجام شد آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار

قوه قضاییه در انتظار شکایت سرباز راهور

قوه قضاییه برای ورود به پرونده سیلی خوردن سرباز راهور از نماینده مجلس، آمادگی خود را اعلام کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 26
کد خبر: ۷۵۳۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در مورد سیلی خوردن سرباز راهور از عنابستانی نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: قانون باید مورد احترام همه باشد و همه اشخاص خود را موظف به اجرای قانون بدانند.

 

وی افزود: سمت‌ها مجوزی برای نقض قوانین نیست و اتفاقا از این افراد انتظار بیشتری می‌رود تا قانون را رعایت کنند، همچنین سربازان اولا فرزندان ما هستند، ثانیا سربازان وطن و ماموران اجرای قانون هستند.

 

سخنگوی دستگاه قضا تصریح کرد: احترام به مجریان قانون لازم است و کسی نباید نسبت به مجری قانون بی احترامی کند، اما متقابلا مجریان قانون باید اجرای قانون را با صلابت و بدون تبعیض اجرا کنند و نباید در مواجهه با افراد مرتکب توهین شوند.

 

اسماعیلی گفت: قوه قضاییه آمادگی دارد تا به این موضوع در چارچوب قوانین کشور در هر ادعایی وارد شود و بعد از رسیدگی‌ها نتیجه را بگوید.
منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده